• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Best of Zambia

10-daagse safari

Tijdens deze rondreis bezoekt u de diverse hoogtepunten van Zambia. U kunt kiezen uit verblijf in middenklasse of eersteklasse accommodaties. U bezoekt de Victoria Falls vanuit Livingstone, u reist af naar het Kafue National Park en het South Luangwa Natio ... lees verder ↓Highlights

 • Victoria Falls
 • Kafue National Park
 • South Luangwa National Park
 • Reizen per sportvliegtuigje
vanaf € 5816,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Busanga Bush Camp
 • Busanga Bush Camp, Diner
Busanga Bush Camp Busanga Bush Camp, DinerImpressies


Busanga Bush Camp


Busanga Bush Camp, Diner


Reisinformatie


Tijdens deze rondreis bezoekt u de diverse hoogtepunten van Zambia. U kunt kiezen uit verblijf in middenklasse of eersteklasse accommodaties. U bezoekt de Victoria Falls vanuit Livingstone, u reist af naar het Kafue National Park en het South Luangwa National Park en sluit de reis af in Lusaka. Een prachtige reis waarbij u ongerept Afrika beleeft!

Best of Zambia Best of ZambiaDag tot dag

Livingstone

Na aankomst in Livingstone wordt u welkom geheten en naar uw hotel in Livingstone gebracht. Aan het eind van de middag wordt u opgehaald voor een 'sunset cruise' over de Zambezi-rivier.

Livingstone

Vandaag is het hoogtepunt uw bezoek aan de Victoria-watervallen. De rest van de dag mag u zelf indelen.

Livingstone › Lusaka › Kafue National Park

In de ochtend wordt u opgehaald voor uw vlucht naar Lusaka en de doorvlucht naar Kafue in de bush (beide inbegrepen). Het Busanga Bush Camp ligt in het hart van het Kafue National Park, een van de grootste wildparken in Afrika. Na de lunch staat uw eerste game drive op het programma (L,D).

Kafue National Park

De komende twee dagen staan in het teken van safari's in het Kafue National Park. Met uw ranger gaat u in een open terreinwagen op zoek naar het wild dat rijkelijk aanwezig is in dit prachtige park. Tevens zijn er wandelsafari's mogelijk (O,L,D).

Kafue National Park

Met slechts vier luxueuze tenten in het Busanga Bush Camp kunnen hier in totaal acht gasten verblijven. Het lounge-gedeelte en de bar worden overdekt door canvas en bieden een geweldig panoramisch uitzicht over de groene vlakte. Ook vandaag mag u twee keer mee op game drive in dit veelzijdige park (O,L,D).

Kafue National Park › South Luangwa National Park

Na de ochtend game drive en het ontbijt, heeft u een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht via Lusaka naar Mfuwe (inbegrepen). In Mfuwe wordt u welkom geheten en naar de Thornicroft Lodge gebracht. Deze kleinschalige lodge ligt vlakbij de Luangwa-rivier. Dit gebied staat bekend om de vele luipaarden, giraffen en olifanten. U slaapt in een simpel, maar comfortabel chalet. Wilt u de ervaring upgraden naar een luxer kamp? Dan verblijft u in het Nkwali Camp, direct gelegen aan de Luangwa-rivier. U kunt hier ook mee op een bootsafari (O,L,D).

South Luangwa National Park

Genoeg kansen om het South Luangwa National Park uitgebreid te gaan ontdekken. South Luangwa heeft een oppervlakte van 9050 vierkante kilometer en is beroemd vanwege de ongerepte schoonheid, vele dieren en landschappelijke afwisseling. In dit park worden (onder begeleiding) vaak wandelsafari's gemaakt door zeer ongerepte gebieden (O,L,D).

South Luangwa National Park

De game drives starten vroeg in de ochtend of laat in de middag, wanneer de warmte is afgenomen en de dieren actiever worden. Dan heeft u veel meer kans om roofdieren te vinden (O,L,D).

South Luangwa National Park › Lusaka

Deze ochtend heeft u uw laatste safari-activiteit. Na het ontbijt wordt u opgehaald voor uw transfer per vliegtuigje, vanuit Mfuwe terug naar Lusaka (inbegrepen) (O).

Vertrek Lusaka

Uw reis eindigt met de transfer naar de luchthaven (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • De bagagelimiet voor de lokale vluchten bedraagt 20 kilogram en u dient de bagage in zachte, plooibare tassen te vervoeren
 • In het regenseizoen kan deze reis niet worden uitgevoerd (onze wintermaanden).
 • De lokale vluchten en de safari-acitiviteiten worden met andere reizigers samen uitgevoerd.

Reisleiding

Er is geen reisbegeleiding. Bij de lodges wordt u echter vergezeld door een ranger.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Deelnemers

Minimaal 2, maximaal 4.
Naar keuze in middenklasse of eersteklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens de beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Het vervoer tussen de verschillende accommodaties is per sportvliegtuigje en een comfortabel 4-WD voertuig (beide inbegrepen bij de prijs).

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me