• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Verblijf bij de Victoria Falls
 • Hwange National Park
 • Vervoer met kleine vliegtuigjes (eersteklasse & deluxe)
 • Lake Kariba (eersteklasse)
 • Mana Pools (deluxe)

Fly In Safari Zimbabwe

9-daagse safari

Een schitterende reis door Zimbabwe met luxe transport! U vliegt van het ene bijzondere plekje naar het andere. Deze reis gaat van start met een bezoek aan de Victoria Falls en vervolgens vliegt u naar Hwange National Park. Met de vlucht terug naar Victoria F... lees verder »
Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Victoria Falls vanuit de lucht
 • Victoria Falls Hotel, Standard Room
 • Hwange National Park
 • Zonsondergang bij Lake Kariba
 • Ivory Lodge, Hwange National Park
Victoria Falls vanuit de lucht Victoria Falls Hotel, Standard Room Hwange National Park Zonsondergang bij Lake Kariba Ivory Lodge, Hwange National ParkImpressies

Victoria Falls vanuit de lucht
Victoria Falls Hotel, Standard Room
Hwange National Park
Zonsondergang bij Lake Kariba
Ivory Lodge, Hwange National Park


Reisinformatie


Een schitterende reis door Zimbabwe met luxe transport! U vliegt van het ene bijzondere plekje naar het andere. Deze reis gaat van start met een bezoek aan de Victoria Falls en vervolgens vliegt u naar Hwange National Park. Met de vlucht terug naar Victoria Falls komt uw reis ten einde wanneer u de middenklasse variant heeft gekozen. Kiest u voor de eersteklasse of deluxe variant dan kiest u ook voor een langere reis door Zimbabwe. Een onderscheidende reis en van de gebaande paden af.
Fly In Safari Zimbabwe Fly In Safari ZimbabweDag tot dag

Aankomst Victoria Falls

Na aankomst op de luchthaven wordt u opgewacht door onze lokale vertegenwoordiging en naar uw hotel gebracht. In de namiddag maakt u een 'sundowner' cruise over de Zambezi-rivier.

Victoria Falls

U gaat vandaag tijdens een excursie de Victoria Falls van dichtbij bekijken. Deze waterval staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is maar liefst 1708 meter breed! U kunt vooraf foto's bekijken van deze watervallen, maar juist het geluid van het neerkletterende water maakt het speciaal (O).

Victoria Falls › Hwange N.P.

Deze ochtend reist u per auto naar het Hwange National Park. Dit is het grootste nationale park in Zimbabwe, hier vindt u bijna alle in zuidelijk Afrika voorkomende diersoorten, u gaat op zoektocht tijdens de inbegrepen middagsafari (O,D).

Hwange National Park

U heeft nog twee hele dagen de tijd om game drives te maken en het wild te fotograferen. Twee safari's per dag zijn inbegrepen (O,L,D).

Hwange N.P. › Lake Kariba of Mana Pools

Wanneer u kiest voor de middenklasse versie van deze reis, eindigt uw tour met een transfer terug naar de luchthaven van Victoria Falls. Bij de eersteklasse en deluxe versie reist u ook terug naar de luchthaven van Victoria Falls maar gaat uw avontuur nog verder. U vliegt vanaf hier naar uw volgende bestemming: bij de eersteklasse variant vliegt u naar Bumi Hills bij Lake Kariba en bij de deluxe variant vliegt u naar Mana Pools. Of u nu naar Lake Kariba of Mana Pools vliegt, op beide locaties zult u wederom game drives gaan maken (O,D).

Lake Kariba of Mana Pools

Bij Lake Kariba verblijft u in de Bumi Hills Safari Lodge. Vanaf uw balkon heeft u een schitterend uitzicht over Lake Kariba. Heeft u voor de deluxe variant gekozen dan verblijft u in het Ruckomechi Camp in een luxe tent. Het kamp is gelegen aan de machtige Zambezi River bij het Mana Pools Reserve. U heeft twee dagen te tijd om de omgeving te verkennen tijdens mooie game drives, maar tevens ook gelegenheid om tot rust te komen en te genieten van de faciliteiten van uw accommodatie (O,L,D).

Lake Kariba of Mana Pools

Aan al het moois komt helaas een einde. U vliegt vandaag weer terug naar de luchthaven van Victoria Falls, maar u heeft er wel een koffer vol reisverhalen aan over gehouden (O)!Verdere info

Bijzonderheden

 • De middenklasse versie van deze reis eindigt op dag 6
 • De eersteklasse versie van deze reis doet Lake Kariba aan van dag 6 t/m 9
 • De deluxe versie van deze reis doet Mana Pools aan van dag 6 t/m 9.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies zijn inbegrepen. M.u.v facultatieve activiteiten.

Deelnemers

Minimaal 2.

Los te boeken

Wanneer u de middenklasse variant van deze reis boekt, eindigt de reis op de zesde dag.
Naar keuze verblijf in middenklasse, eersteklasse of deluxe accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Transfer per (airco) auto tussen Victoria Falls - Hwange N.P. Per vliegtuig tussen: Victoria Falls - Lake Kariba en v.v. (alleen eersteklasse variant) en Victoria Falls - Mana Pools en v.v. (alleen deluxe variant), alle inbegrepen.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak