• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Exmouth

Exmouth is een klein, rustig kustplaatsje aan de westkust van Australië. Het is de uitvalsbasis om het Ningaloo Reef te bezoeken en nabijgelegen Cape Range National Park heeft een ruige natuur en een aantal prachtige stranden.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing Travel

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Exmouth compleet te maken.

Zwemmen met Walvishaaien

Heeft u altijd al eens willen zwemmen met majesteuze walvishaaien? Dan is Exmouth de perfecte plek, want het is de uitvalsbasis voor het geweldige Ningaloo Reef. Dit rif is rijk aan plankton en dat is wat de walvishaaien ieder jaar in de maanden maart, juli en augustus naar West-Australië lokt. Tijdens deze dagexcursie gaat u aan boord van een grote boot en vervolgens wordt er richting het rif gevaren. Ondertussen vertelt de marinebioloog u graag meer over de walvishaaien en de ecologie van het rif. Het spotten van walvishaaien kan lastig zijn vanaf de boot en om deze reden worden er kleine vliegtuigjes ingezet. Wanneer er eenmaal een walvishaai gespot is, springt u onder begeleiding van een ervaren gids in het water, op naar een van de meest memorabele avonturen van uw leven! Het is een geweldige ervaring om met deze grote dieren te zwemmen en van het kleurrijke koraal te genieten. Naast walvishaaien, kunt u vandaag met wat geluk ook mantaroggen, zeeschildpadden, dolfijnen en vele andere vissoorten spotten.

Indicatieprijs 281,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Exmouth

Exmouth is een klein, rustig kustplaatsje aan de westkust van Australië. Het is de uitvalsbasis om het Ningaloo Reef te bezoeken en nabijgelegen Cape Range National Park heeft een ruige natuur en een aantal prachtige stranden. Exmouth is een klein, rustig kustplaatsje aan de westkust van Australië. Het heeft een aantal prachtige stranden, zoals Turquoise Bay, en het is de uitvalsbasis om het Ningaloo Reef te bezoeken. Tussen maart en september kunt u bij het Ningaloo Reef zwemmen met walvishaaien, een zeer avontuurlijke ervaring! Voor een wandeling bezoekt u Cape Range National Park met zijn indrukwekkende kliffen. Geniet hier van het panoramische uitzicht over Shothole Canyon. Ook surfers kunnen bij Exmouth hun hart ophalen. Zoals de naam al zegt, is Surfers Beach de uitgekozen plek om wat golven te pakken. Vanaf de nabijgelegen vuurtoren heeft u een fantastisch uitzicht over het schiereiland waarop Exmouth is gelegen.Reisblog Australië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Australië met u.


Bekijk alle berichten


Onze online landenpresentaties

Onze reisspecialisten informeren u uit eigen ervaring over de mooiste routes en bezienswaardigheden. U kunt uw vragen via de chat aan ons stellen. Meld u nu aan en mis geen enkele tip.

10 december 2020Nieuw-Zeeland
Aanvang: 19:30 uur Locatie: Online
Online

U ontvangt na aanmelden een bevestigingsmail met daarin een link om de presentatie te bekijken.


Info & aanmelden


Staat uw bestemming er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


 
please chat with me