• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Lake Argyle
 • Bungle Bungles
 • Gibb River Road
 • Verblijf in bush camps midden in de natuur
 • Bezoek aan vele machtige kloven
 • Schitterende wandeltochten
Tenzing Travel Adventure

4-WD Gibb River Road Safari

10-daagse internationale kampeerreis

Bent u op zoek naar een groepsreis door Australië, weg van de gebaande paden, de natuur in? Deze reis door de Kimberley, van Darwin naar Broome, is een uitstekende keuze als u ook graag in een kleine groep reist onder begeleiding van een ervaren gids. Onde... lees verder »

Vanaf € 1291,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Cable Beach bij Broome
 • De bijenkorf-gevormde rotsen van Bungle Bungle
 • Kimberleys, Broome
Cable Beach bij Broome De bijenkorf-gevormde rotsen van Bungle Bungle Kimberleys, BroomeImpressies

Cable Beach bij Broome
De bijenkorf-gevormde rotsen van Bungle Bungle
Kimberleys, Broome


Reisinformatie


Bent u op zoek naar een groepsreis door Australië, weg van de gebaande paden, de natuur in? Deze reis door de Kimberley, van Darwin naar Broome, is een uitstekende keuze als u ook graag in een kleine groep reist onder begeleiding van een ervaren gids. Onderweg krijgt u interessante informatie en het internationale gezelschap voegt zeker veel toe aan uw beleving. Typisch Australische dieren zullen zeker 'uw pad kruisen' tijdens deze avontuurlijke reis.

4-WD Gibb River Road Safari 4-WD Gibb River Road SafariDag tot dag

Deze reis is geschikt voor u wanneer u fit, actief en flexibel bent ingesteld. Per dag wordt er vijf tot negen kilometer gewandeld, vaak over oneffen terrein en dikwijls bij hoge temperaturen. In de Kimberley kan het erg warm worden overdag en heel koud 's nachts. U overnacht in bush camps, soms met beperkte faciliteiten, waarvan één nacht in permanente tenten en de overige nachten in een swag (slaapzak) onder de sterren. De maaltijden zijn in barbecue-stijl en er wordt verwacht dat u meehelpt bij de bereiding. Het programma van de reis is flexibel. Spreekt dit alles u aan, dan is deze 'safari' zonder twijfel een bijzonder avontuur.

Darwin › Katherine Region

U volgt de Stuart Highway naar Katherine. Afhankelijk van de weersomstandigheden verkent u de Katherine-kloof of gaat u zwemmen bij de Edith Falls, een bijzondere zwemplek. Na de lunch reist u verder naar uw bush camp (L,D).

Katherine Region › Lake Argyle

Via de Victoria Highway rijdt u naar de Ord River Dam. U bezoekt Lake Argyle, een enorm stuwmeer bij deze dam en tevens de habitat van duizenden zoetwater krokodillen (O,L,D).

Lake Argyle › Bungle Bungles

U rijdt het Purnululu National Park, oftewel de Bungle Bungles, in. Een uitdagende 4-WD route, die wordt beloond met een uitzonderlijk mooi landschap. Wellicht ziet u vanavond uw eerste zonsondergang in het prachtige gebied van de Kimberley (O,L,D).

Bungle Bungles

U maakt een wandeling tussen de rotsen in de vorm van bijenkorven. Maakt u hier een helikoptervlucht (facultatief). Zeer aan te raden (O,L,D)!

Bungle Bungles › El Questro Station

U gaat de onverharde Gibb River Road op, naar het bekende El Questro Station. Geniet u onderweg van de prachtige omgeving (O,L,D).

El Questro

Vandaag heeft u de hele dag om de omgeving van El Questo te ontdekken. U maakt een wandeling door de Cockburn ranges naar de waterval in de Emma Gorge voor een verfrissende duik (O,L,D).

El Questro › Manning Gorge

Dan verder over de Gibb River Road voor een actieve dag van hiken en zwemmen in de Kimberley! U verkent de Manning Gorge en de Barnett Gorge en kampeert deze nacht in de Manning Gorge (O,L,D).

Manning Gorge › Silent Grove

Deze ochtend kunt u zwemmen in de Manning Gorge. Via een krachtige waterval is er een diep meer ontstaan waar u een verfrissende duik in kunt nemen. Heerlijk om de dag mee te beginnen! Na de lunch rijdt u het laatste deel van de Gibb River Road naar Windjana Gorge National Park. U slaat kamp op bij Silent Grove (O,L,D).

Silent Grove › Windjana Gorge

Na het ontbijt gaat u op weg naar Bell Gorge, een verborgen hoogtepunt. Deze bergkloof wordt als een van de mooiste kloven langs de Gibb River Road ervaren. Klaterende watervallen en kristal heldere meertjes omringt door oranje gekleurd gebergte, idyllisch. In de middag rijdt u verder naar de Windjana Gorge, bekend om haar schitterende natuur, maar ook om haar grote populatie zoetwaterkrokodillen ('freshies').

Windjana Gorge › Broome

U rijdt naar de Napier Range en van daar naar de fascinerende Tunnel Creek, een natuurlijke tunnel van 750 meter lang, waar u doorheen kunt wandelen. Dan rijdt u het laatste traject over de verharde Great Northern Highway met een stop bij Willare Bridge, naar Broome, waar u laat in de middag aankomt. Hopelijk op tijd voor de zonsondergang bij Cable Beach (O,L).Verdere info

Bijzonderheden

 • Het kan zijn dat de route ter plaatse wordt gewijzigd in verband met weersomstandigheden. Zo kunnen in april en november de Gibb River Road en de Bungle Bungles afgesloten zijn vanwege het hoge water
 • Vanwege de weersomstandigheden kan deze groepsreis alleen worden geboekt tussen april en oktober
 • U kunt een slaapzak meenemen of ter plaatse huren voor AUD 45 p.p.

Reisleiding

Engelssprekende gids/chauffeur.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Deelnemers

Minimaal 1, maximaal 20.
Verblijf in permanente bush camps waarvan één nacht in een tent met twee 1-persoonsbedden en de overige nachten in een swag (slaapzak) onder de sterren.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

De onderstaande prijzen zijn vanafprijzen op basis van twee personen in het voordeligste kamertype en exclusief intercontinentale vluchten, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.
VertrekdatumPrijs p.p.
27-02-2018 t/m 31-03-2018€ 1505,-

Maaltijden

Volgens beschrijving: (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Per 4-WD voertuig met chauffeur.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak