• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat
Tenzing Travel Adventure

4-WD Gibb River Road Safari

10-daagse internationale kampeerreis

Bent u op zoek naar een groepsreis door Australië, weg van de gebaande paden, de natuur in? Deze reis door de Kimberley, van Darwin naar Broome, is een uitstekende keuze als u ook graag in een kleine groep reist onder begeleiding van een ervaren gids. Onde ... lees verder ↓Highlights

 • Lake Argyle
 • Bungle Bungles
 • Gibb River Road
 • Verblijf in bush camps midden in de natuur
 • Bezoek aan vele machtige kloven
 • Schitterende wandeltochten
vanaf € 1291,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Centraal Australië & Outback
 • El Questro Homestead, Omgeving
 • Broome, West-Australië
 • Katherine Gorge
Centraal Australië & Outback El Questro Homestead, Omgeving Broome, West-Australië Katherine GorgeImpressies

Centraal Australië & Outback
El Questro Homestead, Omgeving

Broome, West-Australië
Katherine Gorge


Reisinformatie


Bent u op zoek naar een groepsreis door Australië, weg van de gebaande paden, de natuur in? Deze reis door de Kimberley, van Darwin naar Broome, is een uitstekende keuze als u ook graag in een kleine groep reist onder begeleiding van een ervaren gids. Onderweg krijgt u interessante informatie en het internationale gezelschap voegt zeker veel toe aan uw beleving. Typisch Australische dieren zullen zeker 'uw pad kruisen' tijdens deze avontuurlijke reis.

4-WD Gibb River Road Safari 4-WD Gibb River Road SafariDag tot dag

Darwin › Katherine Region

U volgt de Stuart Highway naar Katherine. Afhankelijk van de weersomstandigheden verkent u de Katherine-kloof of gaat u zwemmen bij de Edith Falls, een bijzondere zwemplek. Na de lunch reist u verder naar uw bush camp (L,D).

Katherine Region › Lake Argyle

Via de Victoria Highway rijdt u naar de Ord River Dam. U bezoekt Lake Argyle, een enorm stuwmeer bij deze dam en tevens de habitat van duizenden zoetwaterkrokodillen (O,L,D).

Lake Argyle › Bungle Bungles

U rijdt het Purnululu National Park, oftewel de Bungle Bungles, in. Een uitdagende 4-WD route, die wordt beloond met een uitzonderlijk mooi landschap. Wellicht ziet u vanavond uw eerste zonsondergang in het prachtige gebied van de Kimberley (O,L,D).

Bungle Bungles

U maakt een wandeling tussen de rotsen in de vorm van bijenkorven. Maakt u hier een helikoptervlucht (facultatief). Zeer aan te raden (O,L,D)!

Bungle Bungles › El Questro Station

U gaat de onverharde Gibb River Road op, naar het bekende El Questro Station. Geniet u onderweg van de prachtige omgeving (O,L,D).

El Questro

Vandaag heeft u de hele dag om de omgeving van El Questo te ontdekken. U maakt een wandeling door de Cockburn Ranges naar de waterval in de Emma Gorge voor een verfrissende duik (O,L,D).

El Questro › Manning Gorge

Dan verder over de Gibb River Road voor een actieve dag van hiken en zwemmen in de Kimberley! U verkent de Manning Gorge en de Barnett Gorge, waar u vanavond tevens kampeert (O,L,D).

Manning Gorge › Silent Grove

Deze ochtend kunt u zwemmen in de Manning Gorge, heerlijk om de dag mee te beginnen. Na de lunch rijdt u het laatste deel van de Gibb River Road naar Windjana Gorge National Park. U slaat kamp op bij Silent Grove (O,L,D).

Silent Grove › Windjana Gorge

Na het ontbijt gaat u op weg naar een van de mooiste bergkloven langs de Gibb River Road, Bell Gorge. Een verborgen hoogtepunt. In de middag rijdt u verder naar de Windjana Gorge, bekend om haar schitterende natuur, maar ook om haar grote populatie zoetwaterkrokodillen ('freshies').

Windjana Gorge › Broome

U rijdt naar de fascinerende Tunnel Creek, een natuurlijke tunnel van 750 meter lang, waar u doorheen kunt wandelen. Dan rijdt u het laatste traject naar Broome, waar u laat in de middag aankomt (O,L).Verdere info

Bijzonderheden

 • Het kan zijn dat de route ter plaatse wordt gewijzigd in verband met weersomstandigheden. Zo kunnen in april en november de Gibb River Road en de Bungle Bungles afgesloten zijn vanwege het hoge water
 • Vanwege de weersomstandigheden kan deze groepsreis alleen worden geboekt tussen april en oktober
 • U kunt een slaapzak meenemen of ter plaatse huren voor AUD 45 p.p.

N.B.

Deze reis is geschikt wanneer u fit, actief en flexibel bent ingesteld. Per dag wordt er tot negen kilometer gewandeld, vaak over oneffen terrein en dikwijls bij hoge temperaturen. U overnacht in bush camps, soms met beperkte faciliteiten. De maaltijden zijn in barbecue-stijl en er wordt verwacht dat u meehelpt bij de bereiding. Spreekt dit alles u aan, dan is deze 'safari' zonder twijfel een bijzonder avontuur.

Reisleiding

Engelssprekende gids/chauffeur.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Deelnemers

Minimaal 1, maximaal 20.
Verblijf in permanente bush camps waarvan één nacht in een tent en de overige nachten in een swag (slaapzak) onder de sterren.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Per 4-WD voertuig met chauffeur.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me