Rondreis The Midwest

Vooral motorliefhebbers kiezen voor deze regio. Hier ligt namelijk het startpunt van de ‘mother of all roads’: Route 66.

Miranda Schoone
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Midwest-Amerika met Tenzing Travel

 • Unieke belevingen inbegrepen
 • Verblijven die een ervaring op zich zijn
 • Overnacht op A-locaties
 • Comfortabele huurauto (all inclusive)
 • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
 • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Lake Superior

Onze bestemmingen voor een rondreis door The Midwest

Bent u klaar voor een onvergetelijk avontuur in het hart van Amerika? Onze boeiende rondreis neemt u mee naar iconische bestemmingen zoals het bruisende Chicago, de legendarische Route 66, de onvergetelijke Great Lakes en het culturele Detroit. Kies de lengte van uw verblijf, voeg unieke activiteiten toe of stel uw eigen rondreis samen voor de ultieme Midwest-ervaring. Wij staan klaar om samen met u de perfecte reis te creëren.

Rondreis door The Midwest op maat

Laat u meevoeren door de uitgestrekte charme van The Midwest, waar prairies en bruisende steden samenkomen. Onze op maat gemaakte rondreizen vangen de warme gastvrijheid van dit hart van Amerika. Uw persoonlijke wensen staan centraal, met een toegewijde aanpak en eerlijkheid. Geen zorgen; als iets niet haalbaar is, bieden we altijd alternatieven die passen bij uw unieke reisverhaal.

Droomt u van een onvergetelijke reis door The Midwest? Laat u inspireren door onze blogs over Noord-Amerika, met praktische tips en suggesties voor bijzondere overnachtingen in dit prachtige deel van de Verenigde Staten.

Route 66 in Missouri

Route 66 in Missouri

Buckingham Fountain, Chicago

Buckingham Fountain, Chicago

Lake Ontario met zonsondergang

Lake Ontario met zonsondergang

Route 66

Route 66

Midwest, Amerika

Midwest, Amerika

Buckingham Fountain, Chicago

Reisinformatie The Midwest

 • Over onze reizen
 • FAQ

De basis van een op maat gemaakt rondreis door The Midwest

Bent u na het lezen van deze pagina al enthousiast over een rondreis door The Midwest? U zult de reis van uw dromen ervaren met behulp van onze ervaren reisspecialisten, die een op maat gemaakte reis voor u kunnen samenstellen. Met een persoonlijke aanpak en aandacht voor al uw wensen worden alle mogelijkheden bekeken.

Inclusieve unieke ervaringen

Als u een rondreis door The Midwest wilt boeken, kunt u erop vertrouwen dat Tenzing Travel u een op maat gemaakte reis biedt. Omdat u al uw wensen kunt uiten en onze reisspecialisten uitgebreide ervaring hebben met de meest unieke bestemmingen ter wereld, kunt u er zeker van zijn dat uw rondreis vol unieke ervaringen zal zijn.

Onvergetelijke verblijven

Overnachten speelt een belangrijke rol tijdens elke rondreis die u maakt. Bij Tenzing Travel zorgen wij ervoor dat uw rondreis door The Midwest wordt verrijkt met unieke overnachtingen op voortreffelijke locaties. Deze verblijven op zichzelf zijn al een bijzondere ervaring. Ze zullen een onvergetelijke toevoeging zijn aan uw rondreis door The Midwest en zijn zorgvuldig geselecteerd door onze reisspecialisten.

Optimaal reistempo voor een onvergetelijke ervaring

Bij Tenzing Travel hechten we veel waarde aan een reistempo waarbij u alles op uw gemak kunt ontdekken tijdens uw rondreis door The Midwest. Daarom zorgen wij ervoor dat er een ideaal reistempo is, zodat u voldoende tijd heeft op elke bestemming.

Volledig verzorgd: van A tot Z geregeld

Bij Tenzing Travel regelen we uw rondreis door The Midwest van A tot Z. U heeft de vrijheid om al uw wensen en eisen aan ons door te geven en wij creëren een op maat gemaakte reis die aan al uw verwachtingen voldoet. Onze reisspecialisten staan 24 uur per dag voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te assisteren.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste reistijd voor een rondreis door The Midwest?

De beste reisperiode varieert. Voor de zomermaanden is het noordelijke deel van The Midwest ideaal, terwijl de wintermaanden meer geschikt zijn voor het zuidelijke deel. Een combinatie met The Deep South (en Florida) is ook mogelijk.

Welke staten vallen onder The Midwest?

The Midwest omvat alle staten die oostelijk in het midden van de Verenigde Staten liggen. Het grenst aan Canada in het noorden, The Deep South in het zuiden en West-Amerika in het westen.

Zijn er specifieke bezienswaardigheden die ik niet mag missen?

Absoluut! Denk aan de adembenemende natuur van de Great Lakes, de levendige steden zoals Chicago en historische plekken zoals de Gateway Arch in St. Louis. Onze reisspecialisten helpen bij het plannen van een route op maat.

Hoe kan ik mijn rondreis het beste plannen voor verschillende seizoenen?

In de zomermaanden adviseren we het noordelijke deel te verkennen, terwijl het zuidelijke deel geschikter is in de winter. Overweeg een combinatie met The Deep South voor een diverse ervaring.

Zijn er specifieke activiteiten die ik kan ondernemen in The Midwest?

Zeker! Geniet van watersporten in de Great Lakes, ontdek de culturele scène in steden als Minneapolis en verken historische plekken in Ohio. Onze reisspecialisten kunnen activiteiten aanpassen aan uw interesses.

Welke valuta wordt doorgaans gebruikt in The Midwest?

De gangbare valuta in The Midwest is de Amerikaanse dollar (USD). Het is handig om voldoende contant geld of creditcards mee te nemen, aangezien deze algemeen geaccepteerd worden.

Hoe zit het met het tijdsverschil in The Midwest?

Het tijdsverschil varieert binnen The Midwest. Het is raadzaam om voor vertrek de lokale tijdzones van uw specifieke bestemming(en) te controleren om uw reisplannen nauwkeurig af te stemmen.

Wat is Route 66?

Route 66 (US66) was een historische autoweg in Amerika, die begon in Chicago en eindigde aan het strand van de Stille Oceaan in Santa Monica bij Los Angeles. De totale lengte was 3940 km. In 1985 werd US66 officieel opgeheven, nadat het Interstate Highway System het langeafstandsverkeer had overgenomen. Voor velen blijft Route 66 dé meest illustere route ter wereld. De gehele route voert u door de staten Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona en Californië. Route 66 is al in vele Hollywood-films decor geweest, zoals de animatiefilm Cars en de legendarische film Easy Rider met Henri Fonda, Dennis Hopper en Jack Nicholson.

Uit welke meren bestaan “The Great Lakes”?

The Great Lakes is de verzamelnaam voor de vijf grote meren op of nabij de grens tussen Amerika en Canada. De vijf grootste meren zijn:

 • Lake Superior
 • Lake Huron
 • Lake Michigan
 • Lake Erie
 • Lake Ontario