• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Niagara Falls

De wereldberoemde Niagara Falls komen in bijna elke reis naar het oosten van Canada voor. Het woeste watergeweld dat u van heel dichtbij kunt zien vanaf de 'Maid of the Mist' is dan ook spectaculair. De watervallen worden gevormd door de Niagara rivier, die tussen Lake Erie naar het lager gelegen Lake Ontario stroomt.
Sander Leystra
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Niagara Falls compleet te maken.

Journey Behind the Falls

Maak een onbegeleide wandeling achter de beroemde watervallen. U ziet en hoort het kletteren van de overweldigende Canadian Horseshoe Falls.

Indicatieprijs 20,- p.p. | Meer info >

Zipline to the Falls

Daal met bijna 80 kilometer per af langs de grootste watervallen ter wereld. De Niagara Falls Zipline is een kabelbaan van 670 meter lang en biedt een spectaculair uitzicht op de indrukwekkende Niagara Falls.

Indicatieprijs 55,- p.p. | Meer info >

Niagara Falls Helicopter Tour

Vlieg met een helikopter over de watervallen en aanschouw een adembenemend uitzicht over de beroemde watervallen en de nabije omgeving.

Indicatieprijs 101,- p.p. | Meer info >

Voyage to the Falls

Een unieke ervaring langs de American Falls, Bridal Veil Falls en natuurlijk de overweldigende Horseshoe Falls. U nadert de watervallen tot heel dichtbij! Houd uw camera gereed, maar kijk uit dat deze niet wordt!

Indicatieprijs 25,- p.p. | Meer info >

Niagara Falls Winery Tour

Bezoek twee verschillende wijnhuizen op het Niagara-schiereiland, inclusief wijnproeverijen en lunch.

Indicatieprijs 89,- p.p. | Meer info >Reisinformatie Niagara Falls

De wereldberoemde Niagara Falls komen in bijna elke reis naar het oosten van Canada voor. De watervallen, op de grens van Amerika en Canada, behoren tot de grootste ter wereld en worden gerekend tot een van de zeven wereldwonderen. Ze bestaan uit de Horseshoe Falls aan de Canadese zijde en de American Falls en Bridal Veil Falls aan de Amerikaanse zijde. Het zijn niet de hoogste watervallen ter wereld, maar de hoeveelheid water dat zich naar beneden stort maken deze watervallen indrukwekkend. Het woeste watergeweld dat u van heel dichtbij kunt zien tijdens de excursie 'Voyage to the Falls' is dan ook spectaculair.

Niagara-on-the-Lake

Even ten noorden van de Niagara Falls ligt het idyllische dorpje Niagara-on-the-Lake, vaak omschreven als 'the loviest town in Ontario'. Het historische Queen Street met prachtige huizen, de uitstekende eetgelegenheden, leuke winkels en het sfeervolle centrum; alle ingrediënten zijn aanwezig voor een ontspannen verblijf waar u kunt bijkomen van het spektakel rondom de watervallen.

 

 
Reisblog Canada

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Canada met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me