• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Eagle Beach & Druif Beach

Een vakantie Aruba staat natuurlijk in het teken van relaxen aan een van de mooie stranden op het eiland. Eagle Beach en Druif Beach zijn twee van de mooiere stranden van Aruba.
Chantal Hardeveld
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Eagle Beach & Druif Beach

Een vakantie Aruba staat natuurlijk in het teken van relaxen aan een van de mooie stranden op het eiland. Eagle Beach en Druif Beach zijn twee van de mooiere stranden van Aruba.


Eagle Beach

Eagle Beach behoort tot de mooiste stranden van het Caraïbisch gebied. De zee is hier ideaal om te zwemmen of voor het beoefenen van watersporten. Op enkele plaatsen komen zelfs schildpadden aan land om hun eieren te leggen, waarna deze plekken worden afgeschermd. Dit breedste strand van Aruba is een waar bountystrand. Hier liggen enkele zogenaamde 'low rise' hotels als het Manchebo Beach Resort & Spa, het Bucuti & Tara Beach Resort, Amsterdam Manor Beach Resort en het MVC Eagle Beach Hotel. Ook hier treft u weer een mooie kustboulevard met aan het einde de beroemde divi divi boom.


Druif Beach

Op korte afstand van Oranjestad, in het westen van Aruba, ligt een van de mooiste stranden van Aruba, Druif Beach. Het fijne witte zand, de rust en het kalme water maken deze plek tot een geliefde vakantiebestemming. Aruba kent twee prachtige golflinks, waarbij u ook in mooie hotels tussen de golfbaan kunt verblijven, waarvan een is gelegen bij Druif Beach: het Divi Village Golf & Beach Resort. Ook direct aan Druif Beach gelegen vindt u het prachtige Dive Village Aruba All Inclusive.Reisblog Aruba

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Aruba met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me