Highlights of La Réunion

9-daagse autoreis

Een reis op La Réunion langs prachtig gevormde kusten, Cilaos, het geografische middelpunt van La Réunion en de bekende drie uitgedoofde vulkaankraters. Een reis waarbij u veel van het wonderschone en afwisselende landschap aan u voorbij ziet trekken.
lees verder

Reisfoto's

Vulkaankrater, La Réunion

Vulkaankrater, La Réunion

Trou de Fer

Trou de Fer

La Reunion Strand

La Reunion Strand

Kust, La Réunion

Kust, La Réunion

La Réunion

La Réunion

Trou de Fer, La Reunion

Highlights

 • Prachtig gevormde kusten
 • De drie uitgedoofde vulkaankraters
 • Het plaatsje Cilaos
+ +

Prijs op aanvraag

Meer prijsinfo >

Reisinformatie

 • Beschrijving
 • Praktisch
 • Prijs & info

Een reis op La Réunion langs prachtig gevormde kusten, Cilaos, het geografische middelpunt van La Réunion en de bekende drie uitgedoofde vulkaankraters. Een reis waarbij u veel van het wonderschone en afwisselende landschap aan u voorbij ziet trekken.

Deze reis is volledig aan te passen aan uw wensen.

Dag tot dag

Dag 1

Vertrek Amsterdam

Vandaag vertrekt u naar La Réunion.

Dag 2

Aankomst Saint Denis

Strand op La Réunion

Strand op La Réunion

Na aankomst op de luchthaven heet onze lokale vertegenwoordiger u welkom en haalt u de huurauto op. U rijdt naar St. Denis, dat u nader verkent.

U verblijft in Juliette Dodu - Saint-Denis
Dag 3

Saint-Denis - Salazie

Waterval op La Réunion

Waterval op La Réunion

Via Sainte Suzanne rijdt u naar Saint-André. Maar voor u daar arriveert, kunt u in Sainte Suzanne eerst nog een vanilleplantage bezoeken indien u dit wilt. U stopt bij de Voile de la Mariée waterval en vervolgt uw reis naar Hell-Bourg met Maison Folio.

U verblijft in Relais des Cimes - Salazie
Dag 4

Salazie - Saint-Pierre

Flora op La Réunion

Flora op La Réunion

U rijdt weer terug richting de kust en gaat via St. Benoît, La Riviére des Roches, een natuurlijk gevormd bassin La Paix en het Takamaka-uitzichtpunt verder. Via Sainte-Anne en Sainte-Rose gaat u naar Anse des Cascades en door naar Saint-Philippe. Dan naar Grand Anse en de wilde kusten van Manapany-les-Bains en dan bereikt u Saint-Pierre voor de overnachting.

U verblijft in Lindsey Hôtel - Saint-Pierre
Dag 5

Vrije dag Saint-Pierre

Kraters op La Réunion

Kraters op La Réunion

Een vroeg vertrek met als eerste een stop bij het uitzichtspunt Nez-de-Boeuf. Door naar de Commerson-krater, u steekt het plateau Plaine des Sables over en ontdekt de Dolomieu-krater vanaf Le Pas de Bellecombe. Onderweg kunt u vaker stoppen, bijvoorbeeld in Bourg-Murat bij het museum.

U verblijft in Lindsey Hôtel - Saint-Pierre
Dag 6

Saint-Pierre - Cilaos

Uitzicht op Cilaos

Uitzicht op Cilaos

Voordat u Cilaos bereikt, bezoekt u Entre-Deux. Ontdek Cilaos en omgeving: via vele wandelpaden kunt u opgaan in al het natuurschoon en genieten van de vergezichten.

U verblijft in Le Vieux Cep - Cilaos
Dag 7

Cilaos - Saint-Gilles

Strand bij St. Gilles les Bains

Strand bij St. Gilles les Bains

Na een laatste wandeling stapt u weer in de auto, op weg naar de westkust. Stop bij de 'Gouffre', Etang-Salé en het zwarte strand, bij de geisers Trou du Souffleur en St. Leu.

U verblijft in Le Nautile Beach Hotel - La Saline Le Bains
Dag 8

Saint-Gilles - Saint-Denis - Amsterdam

Na een laatste ontbijt rijdt u terug naar de luchthaven waar u de auto weer inlevert en zich klaarmaakt voor de vlucht.

Dag 9

Aankomst Amsterdam

Einde van een unieke reis!

terug naar boven ↑

Deze reis is volledig aan te passen aan uw wensen.

Inentingen

Bij het reizen naar een verre bestemming moet u altijd rekening houden met mogelijke ziekten die ter plaatse kunnen voorkomen. Volgens onze laatste informatie heeft u DTP en Hepatitis A nodig. Wij adviseren u contact op te nemen met de GGD (www.ggdreisvaccinaties.nl) of huisarts voor de actuele informatie over inentingen.
Wellicht is vaccinatie van al uw gezinsleden bij u thuis prettig voor uw gezin? Kijkt u dan eens op www.thuisvaccinatie.nl.

Klimaat

La Réunion heeft een tropisch klimaat en kent twee seizoenen. De winter loopt van mei tot oktober en is mild en droog, een tropische bui wordt natuurlijk nooit helemaal uitgesloten. De zomer loopt van november tot april en is heet en vochtig. De maanden juni, juli, augustus en september zijn de maanden met de beste weersomstandigheden. U vermijdt dan de tropische stormen en de vele regen. Het regenseizoen is van november tot april en cyclonen zijn mogelijk tussen januari en maart. In de zomermaanden ligt de gemiddelde temperatuur tussen de 25 en 30 graden. In de wintermaanden ligt dit tussen de 20 en 25 graden. Vanwege de grote hoogteverschillen kan het in de bergen en het binnenland flink afkoelen in de wintermaanden. De oostkust en het binnenland zijn vochtiger dan de westkust.

Reisdocumenten

U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of identiteitskaart, dat na afloop van de reis nog tenminste 3 maanden geldig is. U heeft geen visum nodig omdat u uit de Europese Unie komt. U heeft pas een visum nodig als u langer dan 3 maanden op Réunion verblijft.

De prijzen van een rondreis zijn afhankelijk van keuzes die gemaakt worden in het programma, waaronder eventuele verlenging, toevoeging strandverblijf en/of andere persoonlijke wensen. De reizen worden geheel op maat samengesteld en het is ons doel een reis uit te werken welke geheel bij uw wensen past.

Voor deze reis dient u rekening te houden met een indicatieprijs van € ,- per persoon, op basis van 2 volwassenen.

Inbegrepen

 • Vliegtickets vanuit Amsterdam, inclusief handbagage, ruimbagage en luchthavenbelasting
 • Overnachtingen inclusief de aangegeven maaltijden
 • Autohuur met basisverzekering
 • Transfers volgens beschrijving
 • Documentatiepakket

Niet inbegrepen

 • Stoelreserveringen
 • Fooien
 • Maaltijden
 • Benzine
 • Aanvullende verzekeringen en GPS bij de huurauto
 • Entreegelden nationale parken & attracties
 • Reis- en annuleringsverzekering

Bijzonderheden

 • De genoemde afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabijgelegen bezienswaardigheden
 • U kunt het verblijf op La Réunion uiteraard verlengen. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de autoreis te verlengen met bijvoorbeeld een strandverblijf op het nabijgelegen eiland Mauritius.

Veilig op reis met Tenzing Travel

Kijkt u ernaar uit om weer reisplannen te maken? Maar heeft u ook twijfels en vragen door de onzekere tijd waarin we leven? Dat begrijpen we heel goed. Daarom laten we u graag zien hoe wij werken, welke flexibele voorwaarden wij bieden en wat wij doen in het geval de situatie op uw reisbestemming wijzigt. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Lees meer
Trou de Fer

Waarom naar La Réunion met Tenzing Travel?

 • Reizen op basis van uw wensen
 • Snel en persoonlijk contact (ook op reis)
 • Advies uit eigen ervaring
 • Gemiddelde reiswaardering: 9,1
 • Flexibele voorwaarden
 • Zekerheid: ANVR, SGR & Calamiteitenfonds