• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Vakantie Viti Levu

Uw vakantie op Fiji begint op Viti Levu, het hoofdeiland van de Fiji eilandengroep. Hier vindt u een ideale mix tussen een ontspannen verblijf op een eiland en de mogelijkheid om iets te kunnen ondernemen.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd
Reisinformatie Viti Levu

Uw vakantie op Fiji begint op Viti Levu, het hoofdeiland van de Fiji eilandengroep. Hier vindt u een ideale mix tussen een ontspannen verblijf op een eiland en de mogelijkheid om iets te kunnen ondernemen.


Een vakantie op Viti Levu, Fiji

Vakantiegangers die kiezen voor een vakantie op Viti Levu, kiezen dit eiland vanwege de afwisseling van strand, ontspanning en excursies maken. Zo is het binnenland van Viti Levu behoorlijk heuvelachtig en is het enorm groen.


Excursies en activiteiten op Viti Levu

Doordat het eiland Viti Levu behalve stranden een zeer groen en heuvelachtig binnenland heeft is het behalve een heerlijke strandbestemming ook een bestemming waar u diverse activiteiten en excursies kunt ondernemen. Wij geven u enkele suggesties:

Een bezoek aan het stadje Nadi

Nadi, hier is ook de luchthaven van Fiji, ligt in het meest bedrijvige deel van het eiland. In het centrum van Nadi kunt u op de markt leuke handgemaakte souvenirs oppikken.

Golfen

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Championship Golfcourse van het Denarau Schiereiland

Suikerrietvelden

In het achterland van Viti Levu vindt u diverse suikerrietvelden. Met name in het droge seizoen (van juni tot september) wordt de oogst met de hand gekapt. Een bijzondere gebeurtenis en de moeite waard om te gaan kijken.

Luxe vakantieoorden

Viti Levu kent mooie en luxe vakantieoorden. De meest populaire stranden van Viti Levu bevinden zich zuidelijk van Nadi, aan de Coral Coast.


Hotels op Viti Levu

Wij bieden diverse hotels aan voor een onvergetelijk verblijf op Viti Levu. We bieden hotels aan in diverse prijsklasses en voor ieder wat wils.
Bekijk onze hotels op Viti Levu >Reisblog Fiji

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Fiji met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me