• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Kingston
 • Port Antonio
 • Ocho Rios
 • Montego Bay
 • Zuidkust
Tenzing Travel Bestseller

Highlights of Jamaica vanuit Kingston

15-daagse autoreis

Een autoreis door Jamaica is geschikt voor de meer bereisde toerist. Daarbij dient u over geduld te beschikken; Jamaica is immers een typisch Caraïbisch eiland, met dito levensmotto: RELAX. Het rijden van plaats naar plaats ziet u het beste als een vakanti... lees verder »

Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Lokale markt
 • Dunn's River Falls
 • Jamaicaans koffie
 • Jamaica Rafting
Lokale markt Dunn's River Falls Jamaicaans koffie Jamaica RaftingImpressies


Lokale markt
Dunn's River Falls
Jamaicaans koffie
Jamaica Rafting


Reisinformatie


Een autoreis door Jamaica is geschikt voor de meer bereisde toerist. Daarbij dient u over geduld te beschikken; Jamaica is immers een typisch Caraïbisch eiland, met dito levensmotto: RELAX. Het rijden van plaats naar plaats ziet u het beste als een vakantie(avontuur) op zich, zonder u druk te maken over tijd en afstanden. Klinkt dit allemaal als een uitdaging in uw oren? Dan zal een autoreis door Jamaica u een prachtige ervaring kunnen opleveren.

Highlights of Jamaica vanuit Kingston Highlights of Jamaica vanuit KingstonDag tot dag

Kingston

Na aankomst haalt u de auto en uw informatiepakket met reisbescheiden op de luchthaven op en rijdt u naar uw hotel in Kingston, Dag 2 is ter vrije besteding in Kingston (O).

Kingston › Port Antonio

Een prachtige rit door de Blue Mountains waar, volgens de kenners, de beste koffie ter wereld vandaan komt. Onderweg kunt u stoppen bij Rio Grande Rafting of Charles Town Marrons (O).

Port Antonio

Verken Port Antonio en omgeving, een schitterende natuur. Aanbevolen attracties zijn Frenchman's Cove, Boston Jerk Long Bay of Reich Falls (O).

Port Antonio › Ocho Rios

Via de groene kustweg bereikt u na enkele uren Ocho Rios. U kunt een bezoek brengen aan Sun Valley Plantage, Somerset Falls of Blue Lagoon (O).

Ocho Rios

Ocho Rios is een drukke Caraïbische plaats waar van alles te zien en te beleven valt. Optionele tours: Dunn's River Falls of Dolphin Cove (O).

Ocho Rios › Montego Bay

En route naar Montego Bay kunt u de volgende bezienswaardigheden bezoeken: Martha Brae Rafting, Bown's Town Markt, Nine Miles of Fern Gully. Vervolgens reist u door naar Montegeo Bay (O).

Montego Bay

In de ochtend een city tour en de middag ter vrije besteding. Optionele tour is een bezoek brengen aan Rastafari Village (O).

Montego Bay › Negril

U reist via een mooie route naar Negril, de meest relaxte badplaats van Jamaica. Tijdens de rit kunt u stoppen bij Rockland Bird Sanctuary (O).

Negril

Negril is vooral bekend vanwege het witte ‘Seven Mile Beach’ en de reggaefeesten die ‘s avonds op het strand worden gehouden.Tip: bezoek bij zonsondergang de populaire lokale ‘hangout’ ‘Rick’s Café’. Dag 14 is een heerlijke BEACH Day (O)!

Negril › Treasure Beach

Op naar het plaatsje Treasure Beach, aan de onbedorven zuidkust van het eiland. Hier vindt u het authentieke Jamaica: verlaten stranden, kleine vissersdorpjes en in het binnenland een overweldigende natuur (O).

Zuidkust (Treasure Beach & Omgeving)

Vandaag kunt u genieten van een dagje uit aan de mooie zuidkust van Jamaica. Ook kunt u een boottocht over de Black River maken waar veel krokodillen leven (O).

Treasure Beach › Kingston

U rijdt naar de luchthaven van Kingston, waar u de auto inlevert.Verdere info

Bijzonderheden

Op Jamaica wordt links gereden. De wegen zijn overwegend in matige conditie, vaak smal en meestal met tegenliggend verkeer. Vermijd het rijden in het donker; de meeste wegen zijn onverlicht. De bewegwijzering is niet optimaal of ontbreekt gewoonweg.

Beleef meer

Tijdens deze autoreis maakt u een compleet rondje Jamaica en komt u op de mooiste plekjes. U krijgt een goede indruk van wat dit interessante eiland te bieden heeft op het gebied van natuur en cultuur. U heeft ruim de tijd om te genieten van al het moois in Jamaica door de extra dagen die in het programma zijn opgenomen in Montego Bay, Ocho Rios, Port Antonio, Kingston, Treasure Beach en Negril.

Deelnemers

Minimum 1 persoon.
Toeristen- tot middenklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

Autohuur voor 15 dagen exclusief eventuele verzekeringen. U kunt deze reis ook als privé reis maken.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Bekijk ook deze variant van deze reis:

Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me