• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Uruguay Express

3-daagse individuele reis

Een leuk tripje vanuit Buenos Aires naar de overkant en even snuffelen aan het meest relaxte landje van Zuid-Amerika. Eerst naar de hoofdstad Montevideo en dan het dromerige Colonia del Sacramento. Onderweg het echte platteland met veel koeien en soms ook wij... lees verder »
Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Uruguay, Colonia
 • Uruguay, kenmerkend landschap
 • Montevideo, Onafhankelijkheidsplein
 • Landelijk tafereel, Uruguay
 • Montevideo, Barrio Reus
Uruguay, Colonia Uruguay, kenmerkend landschap Montevideo, Onafhankelijkheidsplein Landelijk tafereel, Uruguay Montevideo, Barrio ReusImpressies

Uruguay, Colonia
Uruguay, kenmerkend landschap
Montevideo, Onafhankelijkheidsplein
Landelijk tafereel, Uruguay
Montevideo, Barrio Reus


Reisinformatie


Een leuk tripje vanuit Buenos Aires naar de overkant en even snuffelen aan het meest relaxte landje van Zuid-Amerika. Eerst naar de hoofdstad Montevideo en dan het dromerige Colonia del Sacramento. Onderweg het echte platteland met veel koeien en soms ook wijngaarden.Dag tot dag

Buenos Aires › Montevideo

Het uitstapje begint met de snelle hydrofoil vanuit de haven van Buenos Aires naar Montevideo. De overtocht duurt iets meer dan 2 uur. Bij de pier in Montevideo wordt u opgewacht voor de transfer naar uw hotel. Aansluitend is er meteen de stadsrondrit waarbij u gelegenheid hebt om te lunchen in de Mercado del Puerto. Tijdens de rondrit ziet u alle representatieve gebouwen van de stad, het Onafhankelijkheidsplein, de voetgangerszones en de kustlijn. ’s Avonds kunt u genieten van de Uruguayaanse keuken, er is keuze genoeg aan restaurants in de wijk. Overnachting in Montevideo.

Montevideo › Colonia

Na het ontbijt vertrek naar Colonia, onderweg krijgt u een goede indruk van het platteland. Het centrum van Colonia staat op de werelderfgoedlijst. De keienstraatjes, de lage gevels van de koloniale bebouwing en de gezellige groene pleinen maken dit stadje tot een juweeltje van de koloniale geschiedenis waarbij de bezoeker zich in vervlogen tijden waant. Overnachting in Colonia (O).

Colonia › Buenos Aires

Na het ontbijt transfer naar de pier voor de ferry naar Buenos Aires, de overtocht duurt een uur (O).U verblijft in kleinschalige hotel: Hotel My Suites in Montevideo ligt in een leuke buurt met gezellige restaurants voor 's avonds op loopafstand. In Colonia verblijft u in Hotel La Mision, midden in het koloniale hart. Voor de overnachting in Montevideo is een upgrade mogelijk naar Hotel Oliva, dat in dezelfde wijk ligt.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Maaltijden conform programma (O=ontbijt)

Vervoer

• Voor de ferry's reserveren wij een stoel in de toeristenklasse, waar u ruimer en rustiger zit dan in de standaard economy class.

• De transfer tussen Montevideo en Colonia (180 km) is boekbaar per comfortabele lijnbus of op privébasis met Spaanssprekende chauffeur.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me