Wilt u ook graag weer op reis, maar wel veilig en met een gerust gevoel? Lees meer over reizen in corona tijd en veilig op reis.

Vakantie Tahiti

Uw vakantie Frans Polynesië begint op Tahiti! Tahiti is het hoofdeiland van Frans Polynesië dat wordt gevormd door 115 eilanden. Hier bevindt zich de internationale luchthaven Papeete. Op Tahiti woont het grootste deel van de Frans Polynesische bevolking en hierdoor zijn er diverse activiteiten op Tahiti, in tegenstelling tot de andere eilanden van Frans Polynesië.

Inge Stam
Reisspecialist Tenzing Travel

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Inge Stam

Reisspecialist Frans-Polynesië

Reisinformatie Tahiti

  • Overzicht

Uw vakantie Frans-Polynesië begint op Tahiti! Tahiti is het hoofdeiland van Frans-Polynesië dat wordt gevormd door 115 eilanden. Hier bevindt zich de internationale luchthaven Papeete. Op Tahiti woont het grootste deel van de Frans-Polynesische bevolking en hierdoor zijn er diverse activiteiten op Tahiti, in tegenstelling tot de andere eilanden van Frans-Polynesië.

Must sees Tahiti

  • Tahiti heeft een prachtig binnenland met hoge bergtoppen, groene regenwouden en schitterende watervallen
  • Bezoek aan musea
  • Bezoek aan lokale markten
  • Vele winkels, bars en restaurantjes
  • Tahiti heeft prachtige hagelwitte stranden

Tahiti combineren met Bora Bora of Moorea

Vanuit Tahiti kunt u met de ferry of met een klein vliegtuigje naar Bora Bora of Moorea, tevens paradijselijke bestemmingen, waar u écht kunt genieten van een heerlijke strandvakantie.