Rondreis Canada? Het kan weer! Lees meer over reizen in coronatijd en boeken met een gerust gevoel

Rondreis Manitoba

Manitoba dat gelegen is in Canada, is bijzonder dunbevolkt. Meer dan de helft van de provinciale bevolking woont in de hoofdstad Winnipeg in het zuiden. De plaats Churchill dat in het noorden van Manitoba ligt, omvat een verlaten gebied met toendra en poolvlakten.

Sander Leystra
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een kwaliteitsreis naar Manitoba met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Sneeuwvos, Manitoba

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Sander Leystra

Reisspecialist Canada

Reisinformatie Manitoba

  • Overzicht
  • Foto's

Manitoba, dat gelegen is in Canada, is bijzonder dunbevolkt. Meer dan de helft van de provinciale bevolking woont in de hoofdstad Winnipeg in het zuiden. De plaats Churchill dat in het noorden van Manitoba ligt, omvat een verlaten gebied met toendra en poolvlakten. Churchill is uitsluitend per trein of vliegtuig te bereiken. Oktober en november zijn de maanden om hier naar toe te reizen. In het gebied komen ook veel andere wilde dieren, zoals kariboes, wolven, vossen, zeeleeuwen en Beluga-walvissen voor.

IJsberen in Canada

Heeft u altijd al ijsberen willen zien? Deze unieke ervaring kunt u meemaken in het Canadese nationale park Wapusk, dat gelegen is in de provincie Manitoba. Elk jaar aan het begin van elke herfst verzamelen ijsberen zich langs de oevers van de Hudson Bay in afwachting van de bevriezing van het water, wanneer de Hudson Bay bevroren is, komen zeker 1200 ijsberen richting Churchill. Dit is voor u het ultieme moment om de ijsberen te zien. Vanuit Churchill vertrekt u met een Tundra Buggy richting het gebied waar de ijsberen leven. Nu kunt u oog-in-oog staan met de dieren, voor u de ideale gelegenheid om een mooie close-up foto te maken van een ijsbeer.

Reisfoto's Manitoba

IJsbeer in Manitoba

IJsbeer in Manitoba

Beluga Whales, Manitoba

Beluga Whales, Manitoba

IJsberen spotten in Manitoba

IJsberen spotten in Manitoba

Sneeuwvos, Manitoba

Sneeuwvos, Manitoba

Manitoba

Manitoba

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip missen?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.