Diana Zwartelé

Reisspecialist

Bezocht:

Amerika, China, Costa Rica, Cuba, Curacao, Indonesië, Maleisië, Marokko, Sri Lanka, Thailand, Vietnam, Zuid-Afrika

Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven't seen.

Mijn mooiste reismomenten

Ochtendgloren bij Halong Bay

Vietnam is anders dan de buurlanden, dat wilde ik ervaren… En wat vind ik dit een bijzondere bestemming met de rijke historie, de vele brommers, de mooie cultuur en het heerlijke eten. Ik genoot volop en een cruise door Halong Bay is voor mij het hoogtepunt geweest van de reis. ’s Morgens wakker worden met uitzicht op één van de zeven natuurwonderen… dat vond ik adembenemend!

Authentiek Swaziland

Zuid-Afrika heeft mijn hart gestolen. De mooiste belevenis van mijn reis in Johannesburg en omgeving was de grensoversteek naar Swaziland. Ik overnachtte daar in een zogenaamde beehive, een eenvoudig rieten hutje wat lijkt op de vorm van een bijenkorf, en maakte een mountainbiketocht door de omgeving toen een kudde zebra’s voor ons uit galoppeerden. Op zo’n moment ben ik echt intens gelukkig.

Overnachten in de woestijn van Marokko

Overnachten in de woestijn is voor mij echt een once-in-a-life-time ervaring geweest. Aan het eind van de dag stapte ik op de rug van een kameel voor de rit naar ons tentenkamp en genoot ik van de stilte om me heen met op de achtergrond een prachtige zonsondergang. Echt even ver weg van alles en iedereen. Toen ik de volgende ochtend wakker werd en de zon zag opkomen middenin de heuvelachtige zandbergen kreeg ik gewoon kippenvel.

Mijn bucketlist

Australië

Een rondreis door Australië met mijn gezin staat bovenaan mijn bucketlist. Een bestemming zo ver weg, voor je gevoel bijna onbereikbaar, die ik zo graag wens te ontdekken vanwege de uitgestrektheid, de ruige natuur en de bruisende steden.

1

Canada

Als ik aan Canada denk, dan denk ik aan beren, beren en nog eens beren. Die wil ik in de vrije natuur spotten. Het is een ultieme droom om dit ooit te mogen ervaren. Daarnaast zou ik willen wandelen langs de vele meren en mag een bezoek aan Vancouver Island niet ontbreken.

2

Tanzania

Als ik op reis ben geniet ik het meest van de natuur in combinatie met wildlife. Het lijkt me bijzonder om een te worden met de ongerepte natuur van Tanzania en oog in oog komen te staan met de ‘big five’.

3

Mijn fotoalbum

Keizerstad Hué, Vietnam

Chinese Muur, Beijing, China

Wildlife spotten in Ohrigstad, Zuid-Afrika

Panoramaroute, Zuid-Afrika

Helikoptervlucht over de Grand Canyon, Amerika

Candidasa, Bali, Indonesië

Cameron Highlands, West-Maleisië

Olifantenweeshuis, Sri Lanka

Golden Gate Bridge, San Francisco, Amerika

Woestijn van Marokko

Petronas Towers, Kuala Lumpur, West-Maleisië

Ait-Ben-Haddou, Marokko

Kan ik u helpen met uw volgende reis?

Stuur een mailtje t.a.v. Diana Zwartelé naar:

info@tenzingtravel.nl

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip missen?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.