Suzanne Gabrielse

Reisspecialist

Bezocht:

Amerika, Australië, Canada, Colombia, Cuba, Curaçao, Fiji, Griekenland, Indonesië, Kenia, Kroatië, Malediven, Maleisië, Peru, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten

Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven't seen.

Mijn mooiste reismomenten

Great Migration in Kenia

Great Migration in Kenia

Ik heb het geluk gehad om de Great Migration (migratie van onder andere gnoes en zebra’s) in Kenia te aanschouwen. Dit spektakel vindt meestal in augustus plaats en de dieren steken dan massaal de rivier over. Een uniek beeld. Op dezelfde dag had ik ook nog eens het geluk om het tot dan toe ontbrekende, vijfde dier van de Big Five te spotten. Een dag om nooit te vergeten!

Machu Picchu

De mooiste wandeling die ik ooit heb gemaakt is de 5-daagse Salkantay Trek naar de Machu Picchu. De trek zelf is al adembenemend mooi. Je loopt op een hoogte van meer dan 4500 meter, je ziet gletsjermeren en loopt door de jungle. En dit allemaal in 5 dagen tijd! Uiteindelijk kom je uit bij de ontzettend indrukwekkende Machu Picchu.. Wat een plaatje, dan sta je wel even een minuut in stilte alleen maar te kijken!

Reisspecialist Suzanne bij de Machu Picchu
Malediven

Snorkelen op de Malediven

Een van de beste plekken waar ik gesnorkeld heb is op de Malediven. Waarom kies ik deze plek? Je kan vanaf het eiland waar je op verblijft meteen het water ingaan en direct met je snorkeluitrusting naar een koraalrif zwemmen. Je ziet hier ook de meest exotische vissen. Ik ben in februari naar de Malediven gegaan en heb toen ook de mantaroggen gezien tijdens het snorkelen! In het begin een beetje spannend omdat ze zo groot zijn, maar wauw wat een bijzondere ervaring!

Mijn bucketlist

Argentinië

Argentinië staat hoog op mijn lijstje. De natuur lijkt mij enorm divers en ik ben enorm nieuwsgierig naar de Argentijnse cultuur. Uiteraard horen hier ook een lekkere steak en een glaasje wijn bij.

1

Oman

De woestijn en oases lijken mij prachtig om te zien. Verder trekt het mij enorm dat Oman nog niet bekend is bij de massa. Ik ben daarom enorm nieuwsgierig.

2

Guatemala

De mix tussen natuur en cultuur spreekt mij enorm aan in dit land. Graag zou ik naar Tikal willen. Om na een wandeling een duik te nemen in een helderblauw meertje waar een waterval op uit komt. Het genieten van heerlijke lokale gerechten in de kleine kleurrijke stadjes maakt het plaatje compleet.

3

Mijn volgende reis

Reisspecialist Suzanne in Zwitserland

In het najaar ga ik dichterbij huis op reis, namelijk naar Zwitserland. Deze keer wil ik vooral de natuur in gaan. Ik ben heel benieuwd wat Zwitserland deze keer te bieden heeft.

Mijn fotoalbum

Reisspecialist Suzanne in Los Angeles

Walk of Fame in Los Angeles

Bukit Lawang

Bukit Lawang, Sumatra

Reisspecialist Suzanne in Paracas

Paracas, Peru

Reisspecialist Suzanne, Salkantay Trek

Salkantay Trek, Peru

Reisspecialist Suzanne in Abu Dhabi

Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

Street art in Cartagena

Cartagena, Colombia

Reisspecialist Suzanne op de Whitsundays

Whitsunday Island, Australië

Mijn reisblogartikelen

Kan ik u helpen met uw volgende reis?

Stuur een mailtje t.a.v. Suzanne Gabrielse naar:

info@tenzingtravel.nl